Śmietanka produkowana ze śmietanki pasteryzowanej słodkiej. Niepowtarzalny smak, odpowiednia konsystencja naszych śmietanek sprawia że są doskonałym dodatkiem do deserów oraz bazą do bitej śmietany.
Ciasteczka (ang. cookies) to niewielkie pliki, zapisywane i przechowywane na twoim komputerze, tablecie lub smartphonie podczas gdy odwiedzasz różne strony w internecie. Ciasteczko zazwyczaj zawiera nazwę strony internetowej, z której pochodzi, "długość życia" ciasteczka (to znaczy czas jego istnienia), oraz przypadkowo wygenerowany unikalny numer służący do identyfikacji przeglądarki, z jakiej następuje połączenie ze stroną internetową.
Polityka plików Cookie
1. W związku z udostępnianiem zawartości serwisu internetowego osmskala.pl stosuje się tzw. cookies, tj. informacje zapisywane przez serwery na urządzeniu końcowym użytkownika, które serwery mogą odczytać przy każdorazowym połączeniu się z tego urządzenia końcowego, może także używać innych technologii o funkcjach podobnych lub tożsamych z cookies. W niniejszym dokumencie, informacje dotyczące cookies mają zastosowanie również do innych podobnych technologii stosowanych w ramach naszych serwisów internetowych. Pliki cookies (tzw. "ciasteczka") stanowią dane informatyczne, w szczególności pliki tekstowe, które przechowywane są w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego osmskala.pl. Cookies zazwyczaj zawierają nazwę domeny serwisu internetowego, z którego pochodzą, czas przechowywania ich na urządzeniu końcowym oraz unikalny numer.
2. Pliki cookies wykorzystywane są w celu:
3. W ramach serwisu internetowego osmskala.pl możemy stosować następujące rodzaje plików cookies:
4. W wielu przypadkach oprogramowanie służące do przeglądania stron internetowych (przeglądarka internetowa) domyślnie dopuszcza przechowywanie plików cookies w urządzeniu końcowym użytkownika. Użytkownicy serwisu mogą dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących plików cookies. Ustawienia te mogą zostać zmienione w szczególności w taki sposób, aby blokować automatyczną obsługę plików cookies w ustawieniach przeglądarki internetowej bądź informować o ich każdorazowym zamieszczeniu w urządzeniu użytkownika serwisu internetowego. Szczegółowe informacje o możliwości i sposobach obsługi plików cookies dostępne są w ustawieniach oprogramowania (przeglądarki internetowej). Niedokonanie zmiany ustawień w zakresie cookies oznacza, że będą one zamieszczone w urządzeniu końcowym użytkownika, a tym samym będziemy przechowywać informacje w urządzeniu końcowym użytkownika i uzyskiwać dostęp do tych informacji.
5. Wyłączenie stosowania cookies może spowodować utrudnienia korzystanie z niektórych usług w ramach naszych serwisów internetowych, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie opcji przyjmowania cookies nie powoduje natomiast braku możliwości czytania lub oglądania treści zamieszczanych w serwisie internetowym osmskala.pl z zastrzeżeniem tych, do których dostęp wymaga logowania.
6. Pliki cookies mogą być zamieszczane w urządzeniu końcowym użytkownika serwisu internetowego osmskala.pl, a następnie wykorzystywane przez współpracujących z serwisem reklamodawców, firmy badawcze oraz dostawców aplikacji multimedialnych.
Jak wyłączyć pliki cookie w przeglądarce?
Przeglądarka Opera
Przeglądarka Firefox
Przeglądarka Chrome
Przeglądarka Internet Explorer
Przeglądarka Safari
Śmietanka produkowana ze śmietanki pasteryzowanej słodkiej. Niepowtarzalny smak, odpowiednia konsystencja naszych śmietanek sprawia że są doskonałym dodatkiem do deserów oraz bazą do bitej śmietany.
SPRZEDAŻ DETALICZNA:
Poniedziałek | nieczynne |
Wtorek | 8:00 - 16:00 |
Środa | 8:00 - 16:00 |
Czwartek | 8:00 - 16:00 |
Piątek | 8:00 - 16:00 |
Sobota | 7:00 - 13:00 |
Odbiory osobiste towarów
BEZPOŚREDNIO Z MAGAZYNU:
Pn. - Sb. | 6:00 - 10:00 |
Tel. 12-389-10-16 wew. 115
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Skale
ul. Wolbromska 88 / 32-043 Skała
NIP 675-000-30-17
KRS 0000038799
REGON 000438601
BGŻ S.A. O/W KRAKÓW:
10 2030 0045 1110 0000 0034 6700
Kontakt
za pośrednictwem:
tel./fax 12-389-10-16
adresu e-mail: biuro@osmskala.pl
Projekt i realizacja